MUZIEK

Eén van mijn grootste grote passies is muziek. Muziek luisteren, muziek maken, muzikale evenementen organiseren en over muziek schrijven.

 

In 1992 kwam dat allemaal voor het eerst samen bij Stichting Popmuziek Limburg (tegenwoordig Pop In Limburg) waar ik negen jaar, naast bestuurslid PR en vormgever, ook hoofdredacteur mocht zijn van het maandblad Playground. Sinds 2012 maak ik met een team enthousiaste vrijwilligers het online magazine De Afgrond, dat zich focust op 'muziek, cultuur en het leven zelf' in Parkstad Limburg. Ook ben ik als voorzitter van de Stuurgroep Talentontwikkeling en als redacteur actief voor Parkstad Popstad.

Naast het (mede)organiseren van muzikale evenementen is ook het verzorgen van DJ-sets een favoriete bezigheid. Als DJ Head Music, Afgrond On Tour of als lid van het DJ-collectief The Disco Boyz, in o.a. Poppodium Nieuwe Nor (Heerlen), De Oefenbunker (Landgraaf) of tijdens Cultura Nova en het winterevent Wintertijd in de Heerlense binnenstad. Bij RTV Parkstad presenteer ik een tweewekelijkse radioshow en een muzikaal tv-programma. Kenmerk: dwars door de tijd en de platenkast, maar altijd muziek met hart en ziel.

 

Najaar 2018 mocht ik samen met de muzikanten Ivo Rosbeek en Angelo Bombrini een bijdrage leveren aan het album De Ganse Kluur, dat verscheen op CD en diverse streamingdiensten.

In juni 2019 verzorgde Marco Media samen met IBA Parkstad een reeks live sessies met regionale artiesten tijdens Pinkpop.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now