Grafisch ontwerp en alles dat daarbij komt kijken, is de basis van Marco Media. 

Na mijn HBO-opleiding Publiciteitsvormgeving aan de HKLS (later Fontys) in 1994 in Sittard en afstudeerstage bij Dukkerij Leufkens in Heerlen, ben ik als ontwerper gestart bij Grafisch Buro Didot, eveneens in Heerlen. Vervolgens heb ik tot en met 2017 bij Drukkerij Vijgenboom in Maastricht en Venlo als grafisch ontwerper en dtp-er gewerkt.

 

Totdat het besef kwam dat ik liever als zelfstandige in mijn eigen stad wilde werken. Dat bood mij de mogelijkheid om als Marco Media een bijdrage te leveren aan Cultuurstad Heerlen en direct met mijn klanten in contact te treden. In goede samenwerking op zoek naar een functioneel ontwerp dat nét even anders is, drukwerk dat zich onderscheidt en publiciteit op maat. Een poster, flyer, magazine, bureaulegger, huisstijl, persbericht of tekst. Of een logo dat meer is dan enkel een beeldmerk.

 

Marco Media kan je daarnaast ook helpen bij je online promotie, social media-beheer en het bedenken, ontwerpen en beheren van een eenvoudige maar doeltreffende website.

GRAFISCH ONTWERP

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now