In 1992 rolde ik als hobbyist in de popjournalistiek via het maandblad Playground. Inmiddels is het schrijven van recensies, beschouwingen en artikelen onderdeel geworden van Marco Media. 

 

Als hoofdredacteur van Playground zagen tientallen recensies en interviews het daglicht. Gaandeweg verschenen er ook meer artikelen over voetbal van mijn hand. Voor het supportersmagazine Voice Of Kaalhei van Roda JC werden diverse coryfeeën geïnterviewd en er verschenen er diverse opiniestukken in diverse voetbalmedia. 

De afgelopen jaren lag de nadruk op bijdragen en redactiewerk voor het online cultuurmagazine De Afgrond, het persoonlijke weblog Head Music en bijdragen voor Parkstad Popstad en de Parkstad Popstad Krant. Rondom carnaval wordt er traditioneel een steentje bijgedragen aan de Hoensbroekse carnavalskrant D'r Uul.

 

Eind 2018 verscheen via LN Records de cd De Ganse Kluur waarvoor ik het nummer Cha Cha Tour mocht schrijven. Tevens werd er door striptekenaar Marco Jeurissen een kleine bijdrage gevraagd voor het stripboek Heerlen Bovengronds.

Medio 2019 zal vanuit de gemeente Heerlen The Post Industrials verschijnen. Een naslagwerk over de regionale muziekcultuur na de sluiting van de mijnen. Hierin zal ook een artikel van Marco Media worden opgenomen.
 

TEKST

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now